Hold din fest på Bryghuset No5
På vores førstesal har vi plads til 48 personer som kan, ved efterspørgsel, få adgang til den tilhørende bar. Vi tilbyder 3 sammensatte menuer som ændrer sig efter sæson for at give de mest friske råvarer der danner de mest velsmagende retter.
Leje af lokalerne kan erhverves helt gratis og der skal kun betales for menu/drikkevare
Menu
Forret
Dampede Torsk med blåmuslingsauce og friteret basilikum.
Hovedret
Okse Filet med stegt rosenkål, tørret enebær, timian sauce og kartoffel mos
Dessert
Gaute Marcel med salt karamel og vanilje is
Pris pr Kuvert 425.-
Menu
Forret
Håndpillede rejemad, med smørstegt surdejsbrød, dild mayonnaise og citronbroken gel.
Hovedret
Lammekrone med kalveglace og spinat pure, glaseret rødbede samt pommes fondant.
Dessert
Hvid chokolademousse, syltede skovbær og smør crumble
Pris pr Kuvert 399.-
Menu
Forret
Stegte svampe i mornay sauce, syltede ribs og revet parmesan
Hovedret
Bagt laks med sauce nage, stegte gulerødder serveres med aspargeskartofler apart
Dessert
Citron tærte med brændte marengs og hindbær sorbert
Pris pr Kuvert 399.-
Hvis du har andre ønsker eller hensyn der skal tages til i form af allergener samt andre generelle spørgsmål, er i naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 34 55 55 for råd og et uforpligtende tilbud.
Alle vores menuer leveres også ud af huset mod et leveringsgebyr.
Selskabsmenuerne kan ikke bestilles a’la carte, og skal bestilles minimum 10 kuverter.